Treść zadania

Ela1234

Od pewnego czasu uczęszczasz na kurs gotowania podziel sie swoimi doświadczeniami na kulinarnym forum internetowym:

a).napisz dlaczego postanowiłaś zapisać się na kurs gotowania ,
b).opisz jak przebiegają zajęcia ,
c).opisz zdarzenie którego byłaś świadkiem pod czas zajęć,
d).wyraz swoją opinię na temat tego kursu od 80 - 130 słów.

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Rozwiązania

Podobne materiały

Przydatność 85% List o przyjęcie i zapytanie o kurs gotowania

Dear Sir or madam, I am writing to ask for information about cooking Thai food course. I am 19 year old student and I am attending to cooking school. I am reliable and hardworking but also quite an extrovert. I enjoy meeting new people and being centre of attention. I like cooking and trying new cousines. I am learning how to prepare food in school, from the internet and TV programmes. I have...

Przydatność 55% Podziel się swoimi refleksjami po lekturze utworu Szymborskiej "Nic dwa razy się nie zdarza".

Wiersz Wisławy Szymborskiej ukazuje nam obraz miłości, o którą trzeba dbać, pielęgnować ją, ponieważ los może nie dać nam drugiej szansy do pokochania innego człowieka. Autorka mówi również, że każda miłość słabnie, a czasem nawet przemija. Właśnie dlatego powinniśmy cieszyć się każdym "dotykającym" nas uczuciem, każdą chwilą, która daje radość oraz każdym...

Przydatność 75% Zasady gotowania warzyw strączkowych

1.Podział warzyw strączkowych: a)suche (fasola sucha,groch,łubin,bób,soja,soczewica) b)swieże (groszek zielony,fasola szparagowa) 2.Zasady gotowania warzyw strączkowych świeżych: a)gotujemy zawsze w wodzie osolonej i pod przykryciem 3.Zasady gotowania suchych nasion roślin strączkowych: a)przeprowadzić obróbkę wstępną (sortowanie,mycie,płukanie) b)namoczyć w zimnej...

Przydatność 80% Zasady gotowania warzyw zabarwionych antocjanami

1.Antocjan-barwnik fioletowy,niebieski i czerwony.Natężenie antocjanami jest różne w różnych warzywach. 2.Asortyment warzyw zabarwionych antocjanami: a)buraczki ćwikłowe b)kapusta czerwona c)rzodkiewka d)cebula czerwona e)kalarepa 3.Zasady gotowania warzyw zabarwionych antocjanami: a)antocjany są rozpuszczalane w wodzie i podzas gotowania powodują całkowite odbarwienie...

Przydatność 65% Pewnego dnia w Soplicowie

-Cześć Zenek ! - zaczął kolejną podsklepową rozmowe Heniek. -Witaj Heniek ! - odparł jak co dzień Zenek - Jak leci ? - kontynuował Zenek. -Ty wiesz Zenek , że coś ze mną jest niedobrze. - z zaniepokojeniem odparł Heniek. -Za duż wypiłeś , czy co ? -Nie , nie o to chodzi. Widzisz , wczoraj byłem sobie w barze , Kaźmirz też był. Tak sobie siedzieliśmy elegancko przy...

0 odpowiada - 0 ogląda - 0 rozwiązań

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji