Treść zadania

Weraaa32

W zakładzie gastronomicznym zatrudnieni są następujący pracownicy:
* kierownik zakładu,
* z-ca kierownika zakładu,
* szef kuchni i jego zastępca,
* czterech kucharzy,
* kierownik sali,
* brygadzista,
* sześciu kelnerów,
* dwóch barmanów,
* technolog żywienia,
* trzy osoby jako pomoc kuchenna,
* kontroler produkcji,
* dwóch referentów ds. rozliczeń,
* specjalista ds. marketingu,
* dwóch szatniarzy,
* kierowca,

Dokonaj
klasyfikacji pracowników wg. kryterium: rodzaj stanowiska pracy, oraz
sporządź strukturę zatrudnienia pracowników w zakładzie gastronomicznym.

CAŁE ZADANIE JEST W ZAŁĄCZNIKU JEST TO BARDIEJ Z PRAWA I EKONOMI ZADANIE PROSZE BARDZO O POMOC KOMPLETNIE TEGO NIE UMIEM:()

Załączniki do zadania

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Rozwiązania

Podobne zadania

~patrycja czy pracownicy dzału obsługi klienta pwinni do pracy przychodzic ubrani Przedmiot: Przedsiębiorczość / Liceum 1 rozwiązanie autor: ~patrycja 27.9.2011 (17:40)

Podobne materiały

Przydatność 90% Zatrudnienie młodocianych

Zatrudnienie młodocianych Obserwowany powszechnie przyśpieszony proces dojrzewania fizycznego i intelektualnego młodzieży sprzyja stosunkowo wczesnemu podejmowaniu przez nią działalności zarobkowej. Działalność ta podejmowana jest w różnych formach organizacyjnych i w różnych układach sytuacyjnych: w przedsiębiorstwie lub gospodarstwie własnych rodziców krewnych lub...

Przydatność 100% Zatrudnienie, zwolnienie, handel

-Markt- rynek -ein Konkretem Platz -der Kaufer – kupujący -der Verkaufen – sprzedający -geld / Wertpapiere – papiery wartościowe -die Borse – giełda -der Gewinn – zysk -der Verlust – strata -das Geschaft furhrem – prowadzić biznes -geschaftskontakte aufnehmen – podjąć kontakty handlowe -einen Vertrag schliessen –zawrzeć umowe -einen Vertrag unterschreiben...

Przydatność 80% Jadlospis dekadowy dla grupy ludnosci: Pracownicy fizyczni

Jadlospis dekadowy dla grupy ludnosci: Pracownicy fizyczni( praca dla uczniów Techników Gastronomicznych o nie tylko)

Przydatność 50% Ważniejsze są urządzenia, maszyny czy pracownicy. Uzasadnij swój punkt widzenia.

Nie zależnie od tego czy mamy do czynienia z jednostką budżetową zatrudniającą kilku pracowników czy z dużą firmą, w każdej spotykamy współpracujące ze sobą trzy elementy: maszyny, urządzenia i pracowników. W zależności od rodzaju wykonywanej pracy, jeden z elementów jest ważniejszy, lecz zawsze współpracują one ze sobą. Urządzenia i maszyny są dobrymi elementami...

Przydatność 80% W jaki sposób pracownicy firmy wpływają na wizerunek

Ogromny udział w kształtowanie wizerunku firmy mają jej pracownicy, ponieważ to właśnie oni mają kontakt z klientami i przekazują im informacje. Dlatego bardzo ważne jest, aby pracownik zdawał sobie z tego sprawę i przestrzegał kilku zasad, które mają istotny wpływ na wizerunek samego pracownika, ale tez firmy. Do najważniejszych elementów dobrego wizerunku należy jego wygląd...

0 odpowiada - 0 ogląda - 0 rozwiązań

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji