Treść zadania

koleanka

jak myślicie?
jakie dodatki do tej sukienki ??

i jaka fryzura.

Załączniki do zadania

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Rozwiązania

Podobne zadania

nadya_ad1 jaka jest róznica pomiędzy chromatyna chromatyda i chromosomem Przedmiot: Biologia / Liceum 1 rozwiązanie autor: nadya_ad1 28.10.2010 (20:21)
asia55 jaka jest różnica między białkiem pełnowartościowym i Przedmiot: Biologia / Liceum 2 rozwiązania autor: asia55 6.11.2010 (15:25)
lusillaaa jaka wg Was jest najlepsza dieta? Przedmiot: Biologia / Liceum 1 rozwiązanie autor: lusillaaa 6.11.2010 (20:08)
jaskier Podaj przyklad funkcji jaka pelni w organizmach: a) glukoza b) glikogen c) Przedmiot: Biologia / Liceum 1 rozwiązanie autor: jaskier 13.12.2010 (10:46)
jaskier Polacz nazwe ukladu pokarmowego z funkcja jaka pelni 1.- jama ustna Przedmiot: Biologia / Liceum 2 rozwiązania autor: jaskier 16.12.2010 (18:16)

Podobne materiały

Przydatność 55% Chemiczne dodatki do żywności

Chemiczne dodatki do żywności ? związki chemiczne dołączane do żywności (najczęściej w liczbie od kilku do kilkunastu) w celu stworzenia wrażenia smaku, zapachu podobnego do naturalnego, zmiany jej konsystencji i koloru oraz przedłużania terminu ważności do spożycia. Podział Chemiczne dodatki do żywności można ogólnie podzielić na: kompozycje smakowo-zapachowe, zwane...

Przydatność 60% Dodatki do żywności E- przyjaciel czy wróg ?

Dodatkami do żywności nazywa się substancje, które same nie są środkami spożywczymi i najczęściej nie posiadają wartości odżywczej. Do żywności dodawane są celowo, aby oddziaływać na jej charakterystyczne cechy, np. konsystencję, smak, zapach, barwę, itp. W zależności od pełnionych funkcji wyróżnia się ponad 20 grup substancji dodatkowych np. barwniki, aromaty,...

Przydatność 75% "Zdrowe"- dodatki do żywności

Dodatkami do żywności nazywa się substancje, które same nie są środkami spożywczymi i najczęściej nie posiadają wartości odżywczej. Do żywności dodawane są celowo, aby oddziaływać na jej charakterystyczne cechy, np. konsystencję, smak, zapach, barwę, itp. W zależności od pełnionych funkcji wyróżnia się ponad 20 grup substancji dodatkowych np. barwniki, aromaty,...

Przydatność 80% Chemiczne dodatki do żywności.Substancje psychoaktywne

Chemiczne dodatki do żywności – związki chemiczne dołączane do żywności (najczęściej w liczbie od kilku do kilkunastu) w celu stworzenia wrażenia smaku, zapachu podobnego do naturalnego, zmiany jej konsystencji i koloru oraz przedłużania terminu ważności do spożycia. Chemiczne dodatki do żywności można ogólnie podzielić na: 1.Kompozycje smakowo-zapachowe, zwane czasami...

Przydatność 55% Jaka jest współczesna młodzież??

„... Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły, zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły...” Tak postrzegają dorośli przedstawicieli mojego pokolenia. Z przykrością muszę stwierdzić, że ta szara rzeczywistość zatacza wśród moich rówieśników coraz większe koło. Wychowani przed telewizorem, a nie książką mamy uboższą, a przy tym...

0 odpowiada - 0 ogląda - 0 rozwiązań

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji